Menu

25 april 2019

Boekpresentatie ‘Een speelhuis voor regenten’

Afgelopen week werd, in de Regentenkamer van het Hofje van Nieuwkoop, de feestelijke presentatie gehouden van het boek ‘Een speelhuis voor regenten: De Bouw van het Hofje van Nieuwkoop en zijn regentenhuis 1648-1661’.

>

19 februari 2019

Steiger met geprint doek voor Kasteel Oud-Poelgeest

De onderhoudswerkzaamheden aan de voorgevel en de zijgevel van kasteel Oud-Poelgeest zijn gestart. Dankzij het geprinte doek op de steiger, is hiervan weinig te zien.

>

28 januari 2019

Onderzoek en restauratie broeibakken en tuinmuur Huis Doorn

Op de kop van de broeibakken waren achter het pleisterwerk sporen zichtbaar van afgekapte muren, vermoedelijk resten van een later gesloopt stookhuisje.

>

12 december 2018

Een kansrijk 2019!

In goed overleg hebben Paul en Gerard besloten om per 1 januari 2019 ieder hun eigen weg te gaan. Architektenburo Veldman | Rietbroek | Smit wordt Veldman Rietbroek architecten.

>

1 oktober 2018

Restauratie toren Oude Kerk Delft afgerond

Afgelopen week zijn de werkzaamheden aan de toren van de Oude Kerk opgeleverd. In opdracht van de gemeente Delft hebben wij de restauratie voorbereid en begeleid.

>

24 augustus 2018

Morspoort in de steigers

De Morspoort wordt in de steigers gezet zodat het hoognodige onderhoud kan worden uitgevoerd.

>

1 juni 2018

Een architect in de Leidse Hortus

Na de renovatie van de Tropische kassen en de nieuwbouw van een Alpinekas in de Leidse Hortus botanicus werken we nu aan de herinrichting van de entree en de Wintertuin.

>

25 mei 2018

Restauratie Gijselaarsbank afgerond

Na een strenge winter zijn dit voorjaar de restauratiewerkzaamheden aan de Gijselaarsbank afgerond.

>